Detox your life, retraite in drie sterren hotel

DETOX YOUR MIND – RESET YOUR LIFE
Unieke retraite op Texel

De sleutel tot welbevinden bevindt zich in jezelf.

Van 30 oktober t/m 3 november organiseert levenscoach en trauma-therapeute Inge Stevenson in een bijzondere samenwerking met het bekroonde Hotel Kogerstaete en culinair inspirator Larisse van der Haar-Buijze een unieke retraite op Texel. De 4-daagse retraite biedt handvaten om de stap te zetten van overleven naar leven. Het vergroten van de kwaliteit van leven staat hierin centraal. De retraite is ideaal voor wie hindernissen wil overwinnen, zichzelf terug wil vinden of voor wie graag nieuwe kwaliteiten wil aanboren.

Inge Stevenson is als oprichter van Passion 4 Life gespecialiseerd in het ontdekken en verdiepen van kwaliteiten van mensen en het overwinnen van hindernissen. Zij werkt sinds 2005 als levenscoach en lichaamsgericht trauma-therapeute. In haar trainingen staat haar deskundige, warme en holistische benadering centraal. Naast meditaties en oefeningen voor innerlijke verdieping en revitalisering staan tijdens de retraite stiltewandelingen en themalezingen op het programma. Ook is er veel ruimte voor creatieve expressie en individuele begeleiding. “Mensen zijn ingrediënten die bij samenkomst aan elkaar toevoegen,” stelt Inge. “Hoe en wat het samenkomen toevoegt is voor elke persoon uniek, maar iedereen gaat met een wijdere blik op de wereld naar huis.” Naast de erkenning van soms complexe aspecten, spelen humor en lichtheid een belangrijke rol in de wijze waarop Inge mensen benadert.

Uniek tijdens deze retraite is ook de samenwerking met Hotel Kogerstaete op Texel. Het bekroonde 3-sterren Hotel Kogerstaete is een prachtige plek op Texel. Een hotel dat zich onderscheidt met een voortreffelijke en persoonlijke gastvrijheid. Een plek waar op reis gaan, voelt als thuiskomen en dat staat symbool voor de betrokkenheid, warmte, passie en compassie die Passion 4 Life kenmerkt.

De culinaire invulling van lunch en diner wordt verzorgd door Larisse van der Haar-Buijze. Een culinair inspirator met een bijzonder verhaal. Larisse is auteur van o.a. het kookboek ‘Sterren van de hemel’, een kookboek met een missie. Larisse vertaalt de verschillende dagelijkse thema’s tijdens de retraite in prachtige en smaakvolle gerechten met een unieke Larisse twist.

De unieke samenwerking van deze drie ondernemers maakt deze retraite met recht voeding voor lichaam, ziel en geest.

Download hier de folder:
Verbinding_A5_Retraite2016